Badkamerrenovatie Antwerpen

BADKAMERRENOVATIE ANTWERPEN

Is uw badkamer toe aan een renovatie? Waldo Verstraeten uit Antwerpen is specialist in badkamerrenovaties. Wij hebben reeds veel geslaagde renovatieprojecten uitgevoerd met gevolg dat we tal van referenties hebben in regio Antwerpen.

Wij helpen u graag bij uw badkamerrenovatie. Wie wilt er nu geen nieuwe, moderne badkamer? Daarom staan we u graag bij bij het uitmeten en indelen van uw badkamer en geven we ook advies over de keuze van materialen. Ook na oplevering van uw nieuwe badkamer staan we nog 100% klaar en zorgen we ervoor dat u tevreden bent.

Heeft u nog vragen, is er nog iets niet duidelijk of wenst u graag meer informatie over de werkwijze of prijs omtrent een eventuele badkamerrenovatie? Na een persoonlijk gesprek kunnen wij u een persoonlijke offerte op maat bieden, geheel vrijblijvend. Neem vandaag nog contact met ons op en wij bezorgen je alle nodige informatie.

TOTAALSERVICE BADKAMERRENOVATIE

Plant u een badkamerrenovatie? Wij bieden een totaal service aan. Vertrouwd u uw badkamerrenovatie toe aan ons, dan nemen we al het harde werk, maar ook de planning en organisatie uit uw handen. Wij zorgen voor alles van A tot Z zoals o.a.:

● Installatie én renoveren van complete badkamers en toiletten
● Werkzaamheden van water, gas, elektriciteit en centrale verwarming
● Afbraakwerken
● Op maat maken van meubilair
● Afwerken voor wanden en plafonds
● Leggen van vloeren en vloerafwerking

RENOVATIE BADKAMER ANTWERPEN

U kan ons contacteren voor een totaalproject voor de renovatie van uw badkamer, maar u kan ons ook inschakelen voor bepaalde opdrachten. Dient u boiler vervangen te worden? Een nieuwe inloopdouche, lavabo of bad installeren? Zijn uw kranen defect? Vraag een offerte aan via ons offerteformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor meer gedetailleerde informatie over uw project.

Offerte aanvragen

BADKAMERRENOVATIE? STEL UW VRAAG

We will contact you within one business day.

Badkamerrenovatie Verstraeten
© SANITAIR EN VERWARMING VERSTRAETEN 2019 | Loodgieter regio Antwerpen | Sitemap | Links | Webdesign door RegioWebsites.be