CENTRALE VERWARMING ANTWERPEN

Op zoek naar verwarmingsspecialist? Wij werken voor particulieren en bedrijven regio Antwerpen. Wij bieden een totaal service voor centrale verwarming; wij plaatsen maar doen ook onderhoud en herstellingen. Bij ons kan u terecht voor centrale verwarming op aardgas, stookolie, vloerverwarming en boilers.

Om u de beste service te garanderen laten wij niets aan het toeval over. Elk project is uniek en daarom doen we vooraf voor elke klant een grondige analyse. Nadien kijken we wat de beste technische oplossing is in combinatie met uw wensen. We werken graag kort op de bal en geven u graag een vrijblijvende offerte na analyse van uw project.

GARANTIE, SERVICE & ONDERHOUD

Ook na de plaatsing van uw centrale verwarming kan u op ons rekenen. Indien u een defect heeft staan we u graag bij en komen we snel ter plaatse. Heeft u een dringend verwarmingsprobleem? Telefonisch zijn we ook s’avond en in het weekend bereikbaar.

Heeft u een oude verwarmingsketel die aan vervanging toe is? Bel ons en wij komen zo snel mogelijk langs om de toestand van uw ketel vast te stellen en een oplossing te vinden.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte »

CENTRALE VERWARMING ANTWERPEN

Dient u boiler vervangen te worden? Dient u uw nieuwe woning te voorzien van centrale verwarming? Of heeft u een defect dat dringend hesteld moet worden? Vraag een offerte aan via ons offerteformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor meer gedetailleerde informatie over uw project.

Offerte aanvragen

STEL UW VRAAG

We will contact you within one business day.

Centrale verwarming Antwerpen
© SANITAIR EN VERWARMING VERSTRAETEN 2019 | Loodgieter regio Antwerpen | Sitemap | Links | Webdesign door RegioWebsites.be