OFFERTE BADKAMERRENOVATIE

  Offerteaanvraag badkamer renovatie:*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Wilt u een 3D ontwerp voor uw badkamerrenovatie?*

  Koopt u het materiaal zelf of voorziet de aannemer dit?*

  Moeten er afbraakwerken gebeuren?*

  Bouwjaar woning?*

  Oppervlakte badkamer (ongeveer)?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht voor een badkamer renovatie zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze aannemers voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Badkamerrenovatie Zelzate

  Is uw badkamer toe aan een renovatie? Verstraeten uit Zelzate is specialist in badkamerrenovaties. Wij hebben reeds veel geslaagde badkamerrenovaties uitgevoerd met gevolg dat we tal van referenties hebben in regio Zelzate.

  Wij helpen u graag bij uw badkamerrenovatie. Wie wilt er nu geen nieuwe, moderne badkamer? Daarom staan we u graag bij bij het uitmeten en indelen van uw badkamer en geven we ook advies over de keuze van materialen. Ook na oplevering van uw nieuwe badkamer staan we nog 100% klaar en zorgen we ervoor dat u tevreden bent.

  Heeft u nog vragen, is er nog iets niet duidelijk of wenst u graag meer informatie over de werkwijze of prijs omtrent een eventuele badkamerrenovatie? Na een persoonlijk gesprek kunnen wij u een persoonlijke offerte op maat bieden, geheel vrijblijvend. Neem vandaag nog contact met ons op en wij bezorgen je alle nodige informatie.

  Badkamerrenovatie Antwerpen

  Totaalservice bij het renoveren van uw badkamer

  Plant u een badkamer renovatie? Wij bieden een totaal service aan. Vertrouwd de renovatie van uw badkamer toe aan ons, dan nemen we al het harde werk, maar ook de planning en organisatie uit uw handen. Wij zorgen voor alles van A tot Z zoals o.a.:

  ● Installatie én renoveren van complete badkamers en toiletten
  ● Werkzaamheden van water, gas, elektriciteit en centrale verwarming
  ● Afbraakwerken
  ● Op maat maken van meubilair
  ● Afwerken voor wanden en plafonds
  ● Leggen van vloeren en vloerafwerking

  Volledige of gedeeltelijke badkamer renovatie?

  U kan ons contacteren voor een totaalproject voor de renovatie van uw badkamer, maar u kan ons ook inschakelen voor bepaalde opdrachten. Dient u boiler vervangen te worden? Een nieuwe inloopdouche, lavabo of bad installeren? Zijn uw kranen defect? Vraag een offerte aan via ons offerteformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor meer gedetailleerde informatie over uw project.

  Badkamerrenovatie Verstraeten
  © VERSTRAETEN | Sitemap | Privacy Policy