OFFERTE CV KETEL KOPEN:

  Welke verwarmingsketel wilt u?*

  Hoe wilt u verwarmen?*

  Gebruikt u hernieuwbare energie?*

  Nieuwbouw of renovatie?*

  Oppervlakte van de woning (ongeveer)?*

  Aantal kamers in de woning?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze verwarming aannemers voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Verwarmingsketel

  Een specialist voor uw verwarmingsketel nodig? Als installateur & reparateur van verwarmingsketels, zijn we gespecialiseerd in centrale verwarming. We doen herstellingenonderhoud en we plaatsen nieuwe CV ketels:

  van gaskachels tot mazoutketelsboilers of condensatieketels. Maar ook voor radiatorsthermostaat en elektrische verwarming kan u ons contacteren.

  Wij komen vrijblijvend tot bij u voor een gratis offerte op te maken.

  CV ketel onderhoud

  Om een goede en correcte werking van uw verwarmingsketel te garanderen is het essentieel de cv ketel goed te onderhouden. Het onderhoud van uw cv ketel is een verplichting, zowel voor particulieren als bedrijven.

  Onderhoud verwarmingsketel

  Kuisen of herstellen van uw cv ketel, zoals tweejaarlijks verplicht is voor gasketels en jaarlijks verplicht voor stookolie en vaste brandstoffen als hout, pellets en steenkool.

  Onderhoud van CV ketels & centrale verwarming doen we voor alle reguliere merken.

  Centrale verwarming Antwerpen

  CV ketel kopen

  Nieuwe CV ketel kopen of niet? Heeft u de keuze gemaakt om voor een nieuwe verwarmingsketel te gaan? Welke verwarmingsketel is nu het best? 

  Niet alleen de prijs van de CV ketel is een belangrijke factor, ook het rendement zal een invloed hebben op de prijs. Welke soorten cv ketels er zijn en welke verwarmingsketel het meest geschikt is voor u, leggen we u graag uit tijdens een vrijblijvend gesprek bij thuis in Putte.

  Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

  Plaatsing condensatie ketels
  © VERSTRAETEN | Sitemap | Privacy Policy