OFFERTE VERWARMING

  Aanvraag voor centrale verwarming:*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze installateurs voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Centrale verwarming Schoten

  Op zoek naar verwarmingsspecialist? Wij werken voor particulieren en bedrijven regio Schoten. Wij bieden een totaal service voor centrale verwarming; wij plaatsen maar doen ook onderhoud en herstellingen. Bij ons kan u terecht voor CV op aardgas, stookolie, vloerverwarming en boilers.

  Om u de beste service te garanderen laten wij niets aan het toeval over. Elk project is uniek en daarom doen we vooraf voor elke klant een grondige analyse. Nadien kijken we wat de beste technische oplossing is in combinatie met uw wensen. We werken graag kort op de bal en geven u graag een vrijblijvende offerte na analyse van uw project.

  Nieuwe boiler of ketel nodig?

  Dient u boiler vervangen te worden? Dient u uw nieuwe woning te voorzien van een nieuwe CV-ketel? Of heeft u een defect dat dringend hersteld moet worden? Vraag een offerte aan via ons offerteformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor meer gedetailleerde informatie over uw project.

  Garantie, service & onderhoud

  Ook na de plaatsing van uw CV kan u op ons rekenen. Indien u een defect heeft staan we u graag bij en komen we snel ter plaatse. Heeft u een dringend verwarmingsprobleem? Telefonisch zijn we ook s’avond en in het weekend bereikbaar.

  Heeft u een oude verwarmingsketel die aan vervanging toe is? Bel ons en wij komen zo snel mogelijk langs om de toestand van uw ketel vast te stellen en een oplossing te vinden.

  Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

  Centrale verwarming Antwerpen
  © VERSTRAETEN | Sitemap | Privacy Policy