Verwarmingsketel Duffel

Een specialist voor uw verwarmingsketel nodig in Duffel? Als installateur & reparateur van verwarmingsketels regio Duffel, zijn we gespecialiseerd in centrale verwarming. We doen herstellingenonderhoud en we plaatsen nieuwe CV ketels:

van gaskachels tot mazoutketelsboilers of condensatieketels. Maar ook voor radiatorsthermostaat en elektrische verwarming kan u ons contacteren.

Wij komen vrijblijvend tot bij u in Duffel.

CV ketel kopen Duffel

CV ketel kopen Duffel: nieuwe CV ketel kopen of niet? Heeft u de keuze gemaakt om voor een nieuwe verwarmingsketel te gaan? Welke verwarmingsketel is nu het best? 

CV ketel kopen Duffel: niet alleen de prijs van de CV ketel is een belangrijke factor, ook het rendement zal een invloed hebben op de prijs. Welke soorten cv ketels er zijn en welke verwarmingsketel het meest geschikt is voor u, leggen we u graag uit tijdens een vrijblijvend gesprek bij thuis in Duffel.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte »

CV ketel onderhoud Duffel

Om een goede en correcte werking van uw verwarmingsketel te garanderen is het essentieel de cv ketel goed te onderhouden. Het onderhoud van uw cv ketel is een verplichting, zowel voor particulieren als bedrijven.

Onderhoud verwarmingsketel Duffel

Kuisen of herstellen van uw cv ketel, zoals tweejaarlijks verplicht is voor gasketels en jaarlijks verplicht voor stookolie en vaste brandstoffen als hout, pellets en steenkool.

Onderhoud van CV ketels & centrale verwarming doen we voor alle reguliere merken.

Offerte aanvragen

STEL UW VRAAG

Centrale verwarming Antwerpen
© SANITAIR EN VERWARMING VERSTRAETEN 2019 | Loodgieter regio Antwerpen | Sitemap | Links | Webdesign door RegioWebsites.be